De Ontvoering – Citygame

Wat begon zoals een dag als alle anderen… Wordt een dag om nooit meer te vergeten! Het verhaal gaat, dat jullie collega is ontvoerd…

Tijdens dit interactieve teambuilding programma moeten jullie je collega vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, de commitment, de creativiteit en de stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Het geëiste losgeld verdient u door de route te volgen die de app aangeeft. Onderweg verschijnen verschillende challenges op het scherm. Door de challenges te voltooien ontvangt u losgeld.

The game is on!

U kunt chatten met de ontvoerders en het spel wordt duidelijk uitgelegd en begeleid door onze beste begeleiders! In uw eentje zijn de opdrachten niet te doen… en daarom hebben jullie iedereen in het team hard nodig om zoveel mogelijk losgeld te verdienen!

Onderweg moeten ook filmpjes en foto’s gemaakt worden, deze worden na afloop van het evenement naar u verstuurd. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend, is in staat om de ontvoerders te kunnen betalen en zo jullie collega vrij te kopen en wint de Most Event hoofdprijs!

De Ontvoering – Citygame

Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan voor het door jou gewenste uitje!

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen? Na het achterlaten van je gegevens, bellen wij je snel terug.

Bel mij terug

Binnen 24 uur reactie

Binnen 24 uur reactie

Binnen 24 uur reactie